Szakrális dombházak árai

Ez egy olyan építési rendszer, amivel számos szempontból igen szokatlan, különösen jó és energiatakarékos házat tudunk építeni, hihetetlenül gazdaságosan, alacsony költségekkel fenntarthatóan.
   
Az új, de mégis hagyományos építési módoknak, és a természetes építőanyagok felhasználásának köszönhetően az így elkészített házak valamivel olcsóbban felépíthetőek mint a "mai építési technológiákkal" felépített házak, viszont a különlegessége és értéke a nagyon alacsony fenntartási költségekben rejlik, és abban, hogy "más" érzés ezekben a házakban lakni, melegséggel tölti el az embert.


Az árak alakulása függ a ház alaprajzi kialakításától, nagyságától, kiválasztott burkolatoktól, az előre egyeztetett műszaki megoldásoktól, nyílászárók nagyságától, terepviszonyoktól (földmunka mennyisége), esetleges egyedi igényektől, szerényebb vagy luxusabb életkörülmények...

Mindent egybevetve azt lehet mondani, hogy egy így felépített ház kulcsra készen, burkolatokkal, szakipari munkákkal, gépészettel,
költözhetően 120.000 - 200.000 Ft/m2 áron elkészülnek, mindez akár 3-6 hónap alatt teljesen kulcsra készre.
Az előkészületek, tervezések során amiben egyszer megegyeztünk, abban az esetben erre árgaranciát tudunk vállalni.
Még ebben az árban már benne vannak a geodézia felmérések, esetleges egyeztetések és a járulékos munkák költségei is.

Abban az esetben, amennyiben a tervezéssel és a kivitelezéssel is bennünk bíznak meg, úgy a felmérési-, teljes komplett tervezési-, hatósági egyeztetési- és engedélyezési munkák költségeiből jelentős kedvezményt tudunk biztosítani.

Természetesen van lehetőség arra is, hogy csak az építészeti engedélyezési-, illetve kiviteli terveket, és az engedélyeztetést készítjük el, amennyiben a kivitelezést a megbízó valaki mással szeretné megcsináltatni.


Az alaprajzok, műszaki megoldások és a hozzá tartozó árak hamarosan felkerülnek a honlapra is.
Ezen alaprajzok csak mint támpontok, példák lesznek bemutatva, mert minden egyes ház egyedileg készül a benne lakókkal minden szempontból egyeztetve, velük egységben, az Ő energiájukra ráhangolva.

Az így elkészült ház a benne lakókkal együtt egy szerves EGÉSZ "élő-házat" alkot.