öko, szakrális ház

 

A cégünk által tervezett és épített házak együttesen ötvözik és magukban hordozzák a földházak, a dombházak, az ököházak, bioházak és szakrális házak előnyeit, azok olyan mértékű elegyével, hogy egymást erősítve, kiegészítve egy „élő-házat” hoznak létre, amely a benne lakókkal együtt „él”, és természetes közegbe varázsol minden ott lakót és odatérőt.

 

Mindez már a tervezés szakaszában, az építőanyagok kiválasztásában, és a házban lakókra való ráhangolódásban elkezdődik, de végső soron a precíz és minden körülményre odafigyelő szakértő kivitelezésben válik teljes mértékben EGÉSZ-é, és az ott lakók szerves részévé.

 

A Szakrális geometriával és pozitív energiákkal, kristályenergiákkal felépített ház a Földi- és Égi erővonalak, erőterek maximális kihasználásával, a természetes építőanyagokkal együtt egy élő-házat hoznak létre, amely a benne lakókkal együtt „él”, és természetes közegbe varázsol minden ott lakót és odatérőt, illetve pozitív, gyógyító energiával tölti fel őket.

Már a tervezés és a kivitelezés során is teljes mértékben ráhangolva a házban élőkre, pozitív energiával tölti fel az ott élőket.


Teljes mértékben természetes építőanyagokból, alapanyagokból, természetes víz-, hő- és hangszigeteléssel ellátva.

Az épületekben nincs vasbeton-, beton és nincs bennük se műanyag, se acél, se hideg fémszerkezetek – csak kizárólag természetes alapanyagok.

 

Ez egy olyan építési rendszer, amivel számos szempontból igen szokatlan, különösen jó és energiatakarékos házat tudunk építeni, hihetetlenül gazdaságosan.

 

A kör alaprajzú nappaliból, mint szakrális középpontból sugárirányban nyílnak az egyes helységek, így a tér egységét is fenntartva, az így kialakult középpontban a ház közepén egy szentélynek, mint „erőközpontnak” adva teret.

A nappali központi helyén egy fa tüzelésű kandalló kap helyet (esetleg búbos kemence vagy cserépkályha, mind-mind egyedi tervezésű), ami melegséget, kellemes hangulatot áraszt az egész házba.

 

(a méretek az épület alaprajzi nagyságának függvényei)

Nettó lakóterület 80-200 m2 , belmagasság 3-6 m, a tetején hatalmas kupola bevilágítóval  (lehet akár 2 szintes is)

Egész nap természetes fény megvilágítás a ház minden helységében  (+ még oldalt is vannak ablakok elhelyezve)

Nappali+konyha+étkező egy légtérben 40-70 m2 

2, 3 vagy 4 db különálló szoba (10-14 m2 /szoba)

Nagy kamra, előszoba, tároló, kazánház, tágas fürdőszoba (akár több is), WC, galéria, padlástér + kert kapcsolat az étkező-nappaliból.